23
június

Ezennel a MarinasDiamonds.com, vagyis a Marina and the Diamonds Hungary megnyitja képzeletbeli kapuit a látogatók előtt. Oldalunk Marina Diamandisszal, színpadi nevén Marina and the Diamonds-dzal, a walesi és görög származású énekesnővel foglalkozik. Aki még nem ismerné őt és a munkásságát, annak figyelmébe ajánlom a Marina menüpontot, mely alatt jobban megismerhetitek. A szerkesztő én lennék, Brielle. Engem már a CherryUniverse-ről és a KitHaringtonFans.com-ról is ismerhettek, ezentúl pedig itt is megtalálhattok.

Az oldal eddigi, minimális tartalma már böngészhető, hiszen a legfontosabb információs menüpontokat létrehoztam, valamint a fotógalériát is feltöltöttem 4.000 képpel. A galériát igyekszem a lehető legteljesebbre megformálni, hiszen Marináról jelenleg egy hasonló galéria sincs, így igyekszem minél több munkát belefektetni. Célom az lesz, hogy egy minél nagyobb tartalommal rendelkező, rendszeresen frissített és naprakész oldallal várjalak benneteket, vagyis a látogatókat.

Mint tudjuk, amióta Marina Froot erája véget ért, azóta pihenéssel tölti az idejét, valamint a következő albumának munkálataival. Ebből adódóan most biztosan nem lesz sok hír róla, csupán annyi, amennyit közösségi oldalain megoszt magáról. Bármi is lesz, én el fogom hozni nektek, minden olvasható lesz az oldalon. Valamint ez az időszak a tartalom bővítésében is segítségemre lesz.

Végül pedig néhány szót arról olvashattok, miért is szerettem volna Marina Diamandisról oldalt nyitni. Marinát körülbelül 2 éve ismertem meg, még nagyban a Froot era közepén. Azóta egyre jobban megismertem munkásságát, stílusát, és egyre jobban megkedveltem. Marina rettentően nagy inspiráció számomra, a zenéi őszinték, hihetetlen tartalom rejlik a dalszövegekben, a hangzásvilága magával ragadó, Marina hangja pedig elképesztő. Ha zenére gondolok, akkor egyből ő jut eszembe, és az, amit képvisel. Kicsiny országunkban már többször is járt, így azért valamennyire ismert hazánkban, de szeretném, hogyha az oldal által többen és jobban megismernénk és megszeretnénk őt, hiszen még olyan sok mindent fog adni a világnak hangja által.

Nem is szeretném tovább szaporítani a szót, csupán szeretnék jó böngészést kívánni, remélem, hogy köveni fogjátok az oldalt, mely jelenleg az egyetlen róla szóló magyar rajongói oldal.


Szólj hozzá!